DIPADENT GROUP
 

Rapiditate și complexitate

Dipadent Group executa cu rapiditate lucrari cu un grad inalt de dificultate si complexitate, pregatirea profesionala. Perfectionarea continua si implicarea tehnicienilor nostrii, asigura gasirea celei mai bune solutii pentru fiecare situatie clinica in parte.

Experiență

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul medicinii dentare si dispunand de un colectiv de tehnicieni dentari cu o inalta pregatire profesionala, gata sa faca fata oricarei provocari in acest domeniu de activitate. Firma noastra a reusit sa numere printre clientii sai fideli, clinici de prestigiu din Bucuresti si din intreaga tara.

 

 

 Dipadent Group utilizeaza aparatura medicala stomatologica de ultima generatie.

 

Echipamente performante

Astfel, cele 2 scanere performante, sistemul CAD-CAM de mare capacitate, laserul dentar, materiale de cea mai buna calitate, garanteaza un nivel inalt de calitate a lucrarilor executate. Tehnologia moderna impreuna cu profesionalismul si seriozitatea tehnicienilor nostrii, asigura garantia satisfacerii oricaror exigente ale medicului sau pacientului.

 

Tehnica de calcul

Prin achizitionarea sistemului CAD-CAM de frezare de mare capacitate, asistat de cele 2 scanere Dental Wings, putem acoperi cerintele tuturor cabinetelor si laboratoarelor interesate de obtinerea unor lucrari complexe, rapide si precise.

Calitate

De-a lungul timpului, standardele de calitate ale lucrarilor executate de Dipadent Group au crescut permanent, ceea ce ne-a permis sa ne fidelizam clientela si sa devenim alegerea cea mai potrivita atunci cand vine vorba de profesionalism si seriozitate, pe piata din ce in ce mai exclusivista a tehnicii dentare din Bucuresti si din tara.