Tehnologie

Folosim tehnologie de ultima generatie cu ajutorul careia realizam lucrari de cea mai buna calitate.

Laserul BEGO

Laserul BEGO

Este o unitate de lipit cu laser, compactă şi economică, de putere mare, cu opţiuni multiple, cu un concept de prezentare ergonomic, pentru exploatare în imediata vecinătate a spaţiului de lucru

Scanner DWOS Seria 5

Scanner DWOS Seria 5

Scannerul Seria 5 este extrem de robust si oferă laboratoarelor dentare un mediu productiv într-o arhitectură complet deschisa, prin intermediul unei interfete standard. Acesta vine echipat cu ieşire STL, astfel încât să poata încărca cu uşurinţă scanările digitale. Scanează si deseneaza modele, în paralel, pentru creşterea eficienţei. Scanerul permite controlul deplin asupra procesului de proiectare, şi scanează 16 unităţi în 25 de minute.

Scanner DWOS Series 3

Scanner DWOS Series 3

Scanere dentare Wings combină tehnologia dovedită cu laser triangular cu trei sau cinci axe de miscare, în funcţie de aplicaţie. Sistemul este folosit pentru a scana şi a proiecta o mare varietate de lucrari dentare prin utilizarea diferitelor module ale DWOS, cum ar fi coroane dentare, full-contur coroane şi punti personalzate şi multe altele. Sistemul este recomandat pentru laboratoarele mici şi mijlocii dentare, şi este versatil, cu optiuni de upgrade. Utilizeaza arhitectură deschisă, care permite utilizatorului să se conecteze la alte tehnologii inovatoare.

Cuptor sinterizare MIHM-VOGT

Cuptor sinterizare MIHM-VOGT

Noul cuptor de tip HT la temperaturi ridicate a fost dezvoltat pentru sinterizare de ceramică de zirconiu. Programul de control electronic cu microprocesor permite utilizarea extrem de eficienta a ceramicii pe piaţa dentară.

Castomat Ducatron Seria 3

Castomat Ducatron Seria 3

Acest castomat este o masina de turnare prin inductie centrifugala si este facut pentru topirea tuturor aliajele dentare, cu excepţia titanului.

Cuptor ceramica IVOCLAR programat P-300

Cuptor ceramica IVOCLAR programat P-300

Cuptor ceramica IVOCLAR programat P-300Cuptorul ceramica Ivoclar, este o generatie de succes ce combină înalta tehnologie şi designul. Este uşor de operat şi ofera utilizatorilor tehnologia de încălzire închis QTK, automat dublu-gama de calibrare ATK2, conexiune USB, precum şi o combinaţie dovedita a membranei -sigilate tastatura şi ecranul tactil.

CUPTOR Vacumat 40

CUPTOR Vacumat 40

Un cuptor elegant, cu funcţii complete de design, care este uşor de utilizat, cu programe versatile pentru toate nevoile unui laborator de tehnica dentara. Cuptoarele VITA au stabilit standardul în industrie fiind lider pe piata de design pentru performanţele de ultimă ora.

Cuptor de ceramica presata EP 600 Combi

Cuptor de ceramica presata EP 600 Combi

Acest cuptor este o combinaţie din cuptor de presă şi un cuptor de ceramică. Cuptorul de ceramica presata este special dezvoltat pentru sistemul IPS ce a fost combinat cu un cuptor de ceramică, prin urmare acesta oferă noi posibilităţi tehnice care îl fac cu adevărat unic si usor de utilizat.

Microscop Wegold – Mantis Compact

Microscop Wegold – Mantis Compact

Microscopul Wegold ofera o ajustare optimă de distanţa pentru ochi, purtarea ochelarilor fiind posibilă fără restricţii, oferind un nivel de precizie avansat pentru verificarea amprentelor si a limitei preparatiei pe modelul de lucru, precum si adaptarea la marginea pragului cu structura de metal, zirconiu, ceramica integrala, fatete, etc. De asemenea, modelul Mantis Compact are un ecran tridimensional, ce confera vizualizarea in profunzime a stratiifcarii coroanelor dentare, pe diferite strucuri(metal, Cr-Co, Ti, Zirconiu, Ceramica presata).